torsdag 30. august 2007

Tur til Wallemtunet

Tradisjonen tro drog hele elevflokken og personalet på tur første helgen i skoleåret. Dette året gikk turen til fjells, til en koselig liten leirplass som lå i Kvamskogen. Etter gudstjeneste og middag søndag, satte vi oss alle i bussen og var klar for tur..
Etter ca en times busskjøring var vi trygt framme, rommene ble fordelt og sengene oppreid. Til min store fortvilelse så en av mine romvenniner hele 3 edderkopper på meget kort tid, på rommet, men heldigvis traff ikke jeg på noen av de. Senere på kvelden satt vi flittig ved radioen, ingen tv å finne, og fulgte storkampen mellom Start og Brann. Det hele endte uavgjort, muligens like greit siden begge lagene hadde ganske ivrige supportere til stede... :) Det ble spilt alias, fantasi og mye mer uti de små nattetimer.. Gjengen koste seg, og stipendiaten var fornøyd!

Etter frokost mandag var det klart for bibeltime med Morten. Vi fikk grundig gjennomgang av nettopp det samme som han hadde på fjorårets "bli-kjent tur", så dette var gammelt nytt for min del. Etter dette var det tur som sto på programmet, og alle var så gira.. kremt! men tur ble det uansett. Vi var så heldige å få fint vær, og Kvamskogen viste seg fram fra sin beste side. Som KRIK stipendiat var det litt vanskelig å skofte turen heavy for light, men light tur ble det. Vi koste oss virkelig og nøyt Guds herlige natur. Senere på kvelden var det underholdning med personalet og stipendiatene, en heidundranse forestilling med alt fra trylling til slow motion leker. Til slutt hadde vi en veldig fin samling, men mye lovsang, forbønn og lysvandring. En god og vellykket avslutning på dagen.



Mandags formiddag var det igjen klart for bibeltime, denne gangen med Edvard. Også Helge hadde sitt engasjerende og lærerike "å leva i lag" seminar før vaskingen tok til for fullt. Ca klokka 14.00 satte vi oss igjen i bussen med Bildøy som neste stoppested. Og alle var samde om at det hadde vært en fin tur! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

jeg må jo skrive en kommentar til våres fabelaktive, gledesfulle og livsglade stipendiat!;) :D Utrolig gøy tur du, og mer skal det bli. Gleder meg til å bli mer kjent med ditt fantastiske vesen;)

Anonym sa...

Æ visste jammen ikkje at du hadde blogg! D var en gledelig overraskelse! =) Kjekt!
Svar på mail kommer snart! ;)
Klem