lørdag 26. januar 2008

KRIK - turnè

Forrige uke var det turnèuke her på Bildøy, og alle studentene skulle ut å forkynne det glade budskap. Noen reiste til Nord-Møre, Sunnmøre, Sunnhordaland og Rogaland. Jeg var så heldig å få være med å være leder for KRIK-teamet, en herlig gjeng på 4 stykker; Henrik, Siri-Birgitte, Ingrid og Ellen... Det var en kongetur!:)



Onsdags formiddag kjørte vi avsted mot Framnes, hvor vi hadde første stopp og samling. Før selve samlingen begynte, fikk vi prøvd oss litt i reklamebransjen også, med "God's building a church" på fullt volum.. Videre satte vi kursen mot Røldal, hvor vi skulle overatte på hytta til Henrik til neste morgen!
Da vi endelig hadde kommet oss trygt fram til Røldal i Sulamitten, gjenstod det bare en liten nedoverbakke til fots før vi kom til hytta... Det viste seg å ikke være helt lett, i mørket, med masse bagasje, speilis - særlig for de to på støveletter. Men etter en artig tur ned bakken med mye latter, kom vi oss trygt fram til hytta også! der ble det peiskos, med kakao, kortspill, teppe og taco..


Torsdag skulle turen gå til Haugesund, hjem til Henrik. Den fantastiske gutten som han er, disket opp med frokost mens vi andre jentene fremdeles lå og sov. Litt verre gikk det for han da vi hadde fått pakket ut alt, og vi igjen var på plass i bilen. Henrik skle Sulamitt forsiktig og fint ut i grøfta.. Men det tok ikke lang tid før vi fremdeles var på veien igjen, takk til dere som hjalp oss opp igjen.. :)
Vell framme i luksushuset til Henrik og familien, fikk vi middag før det igjen var tid for samling..



Fredag tilbrakte vi ettermiddagen i Haugesund, nærmere bestemt amanda. Der ble den etter hvert mye omtalte skjorta (body om du vil) kjøpt, sammen med masse anna klær. Videre gikk turen til Jæren. Det ble en enormt morsom kjøretur, med Ingrid og den nye skjorta som underholdning. Viktig å trene magemusklene, så latteren satt løst.. Vell fremme på Nærbø innkvaterte vi hos familien Reilstad, før vi gikk på samling. Der stiftet vi nærmere kjenskap til Kiwi-Bob, bilen hans og ikke minst godteriet hans.. ;)



Lørdag hadde vi omvisning på Nærbø, og samling på Ålgård. Vi fikk også treffe Rogalandsgruppa, som tilfeldigvis hadde ungdomsmøte på Nærbø den kvelden! Kjekt å treffe på kjensfolk..
Søndag hadde vi ingen samling, så jeg tok meg en tur til Stavanger sammen med Anne Gro. Der traff vi Marita, Johanne, Madeleine og Rannveig - kjempekjekt! Etter en koselig middag på kinaresturant, fikk vi sett leiligheten til Madeleine før vi besøkte Maritas ungkarsrede.. Senere samme kveld ble jeg gjenforent med gjengen i Sandnes, hvor vi var på kino og så Nationale Treasure 2. Igjen skapte Ingrid mye latter, denne gangen med skoene hennes.. Morsom jente! :)


Mandag hadde vi først samling på Tryggheim, og senere på kvelden på Orstad. Etter den var det å sette kursen hjemover til Bildøy igjen, med 400 kg poteter i bagasjen. "Gulerøtter- og potet kollekt"- mannen fra Varhaug var igjen spardabel, og siden vi var i området tok vi det med så slapp han en lang tur... I de sene nattetimer kan man fort bli litt engasjerte i diskusjoner - men vi var alle gode venner da vi kom fram til Bildøy i halv fem tiden tirsdag morgen..




Vi var alle enige i at det hadde vært en fantastisk flott tur! Sosialt, men også en god erfaring rikere i det å ha KRIK samlinger og oppleve at Gud er med på laget!
"ÅÅ, KRIK-team 08 - vi er på tur, og aldri sur.
ÅÅ, KRIK-team 08 - vi har det gøy, og gir alt i KRIK tøy!"

Ingen kommentarer: